Informatie KNMI

KNMI Forecast


Bewolkt en lokaal mist, in het zuiden opklaringen. Vrijdag regen
Today
Bewolkt en lokaal mist, in het zuiden opklaringen. Morgen bewolkt en perioden met regen.

Het is zwaar bewolkt en vooral in het midden en (noord)oosten komt lokaal mist voor. In het zuiden schijnt de zon. De zichten lopen geleidelijk op. De middagtemperatuur komt uit tussen ca. 2°C in het noordoosten en 9°C in het noordwesten. De wind is zuidwestelijk en zwak tot matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

In de avond en in de nacht naar vrijdag is het overwegend bewolkt en valt er lokaal lichte motregen. In het zuidoosten komen eerst nog opklaringen voor, terwijl er vooral in het noorden eerst nog mist kan voorkomen. De minimumtemperaturen variëren van -1°C in het zuidoosten tot +8°C in het noordwesten. De zuidwestelijke wind neemt verder toe naar matig tot vrij krachtig boven land en krachtig tot hard langs de kust en op het IJsselmeer. Langs de noordkust kan enige tijd een stormachtige wind komen te staan, 8 Bft. Daar zijn dan ook zware windstoten rond 80 km/uur mogelijk. In de nacht neemt de wind langzaam iets af.

Morgen overdag is het bewolkt en regenachtig. De middagtemperatuur ligt tussen 6°C in zuidoosten tot 10°C in het noordwesten. De wind is zuidwestelijk en matig tot vrij krachtig, langs de kust krachtig, 6 Bft. (Bron: KNMI)

 10%  5°C / 8°C  ZW  4bft  90%  3/10mm

De komende dagen
Er is vrij veel bewolking en er valt van tijd tot tijd regen. De temperatuur komt met name de eerste dagen boven het langjarig gemiddelde uit.
Vr
5/8°C
10mm
90%
4bft
ZW
10%
Za
8/9°C
2mm
40%
4bft
W
10%
Zo
7/11°C
7mm
90%
5bft
ZW
10%
Ma
7/9°C
7mm
90%
5bft
W
20%
Di
4/9°C
5mm
60%
4bft
Z
20%
Wo
5/8°C
8mm
60%
5bft
ZW
20%

Langere termijn
Aanvankelijk grote (90%) kans op een wisselvallig weertype met soms veel wind en temperaturen rond normaal. In de loop van de verwachtingsperiode neemt de dagelijkse neerslagkans af naar ca. 50% en neemt de kans op een wat kouder weertype iets toe.Data source: KNMI

Design

Design selection...

Units

LanguageIcons


Temperature

Humidity

Pressure

Wind speed

Wind gust

Precipitation

Solar radiation

Snow

Feels like

Dew point

UV

Visibility

Cloud base

Evapotranspiration

Indoor temperature

Indoor humidity


Sunrise

Sunset

Moon rise

Moon set

Time

Menu

From

To

Fullscreen

Export as image

Settings

Homepage

Webcam

Table

Graph

Map

Steady

Rising

Falling

Warning

Latitude

Longitude

History

Solar eclipse

Lunar eclipse

GPS

Elevation

Day

Month

Year

High temperature

Low temperature

Day

Night

Spring

Summer

Fall

Winter