Informatie KNMI

KNMI Forecast


Overdag in het noorden een enkele lichte bui
Today
Vannacht droog. Overdag perioden met zon en in het noorden kans op een bui. Woensdag meer bewolking, in de avond in het noorden af en toe regen.

[Waarschuwingen] Er zijn geen waarschuwingen.

[Vannacht] is het droog. Er komt plaatselijk mist voor. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk 8°C in het noorden en 15°C aan de kust. Boven land is er weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit het westen.

[Vanochtend] schijnt de zon af en toe en in het noorden kan een enkele lichte bui voorkomen. De wind is zwak tot matig en komt uit een westelijke richting. [Vanmiddag] zijn er perioden met zon. In het noorden komt een enkele lichte bui voor. De middagtemperatuur ligt tussen 18°C op de Wadden en 23°C in het zuidoosten. De wind is matig uit een noordwestelijke richting. [Vanavond] zijn er opklaringen en is het droog. De matige wind uit het noordwesten neemt langzaam af.

[Komende nacht] is het op de meeste plaatsen droog. Alleen in het noordoosten is een lichte bui mogelijk. De minimumtemperatuur ligt rond 11°C. Boven land is er weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit het westen.

[Morgenochtend] is er af en toe zon. Het blijft droog. Boven land is er weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit het westen. [Morgenmiddag] komt er geleidelijk meer bewolking. Het blijft droog. De middagtemperatuur ligt tussen 18°C op de Wadden en 23°C in het zuiden. De westelijke wind is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied wordt de wind af en toe krachtig, windkracht 6. [Morgenavond] is het bewolkt en in het noorden regent het af en toe. De westelijke wind is overwegend matig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

 30%  11°C / 21°C  W  4bft  30%  0/2mm

De komende dagen
Af en toe zon en overwegend droog. Vooral het noordoosten maakt de eerste dagen kans op wat regen of een bui. De middagtemperaturen liggen rond 22°C. Er worden voorlopig geen waarschuwingen verwacht.
Wo
11/21°C
2mm
30%
4bft
W
30%
Do
16/19°C
2mm
60%
4bft
NW
20%
Vr
13/20°C
0mm
10%
3bft
NW
30%
Za
14/21°C
1mm
20%
3bft
NW
40%
Zo
13/22°C
0mm
10%
3bft
N
40%
Ma
14/25°C
0mm
10%
3bft
NW
40%

Langere termijn
Weinig verandering, al lijkt het wat zonniger te worden. Vanaf zondag 10 juli neemt de kans op zomerse temperaturen toe naar 20-30% (in het oosten en zuidoosten naar 50-60%).Data source: KNMI

Design

Design selection...

Units

LanguageIcons


Temperature

Humidity

Pressure

Wind speed

Wind gust

Precipitation

Solar radiation

Snow

Feels like

Dew point

UV

Visibility

Cloud base

Evapotranspiration

Indoor temperature

Indoor humidity


Sunrise

Sunset

Moon rise

Moon set

Time

Menu

From

To

Fullscreen

Export as image

Settings

Homepage

Webcam

Table

Graph

Map

Steady

Rising

Falling

Warning

Latitude

Longitude

History

Solar eclipse

Lunar eclipse

GPS

Elevation

Day

Month

Year

High temperature

Low temperature

Day

Night

Spring

Summer

Fall

Winter