Informatie KNMI

KNMI Forecast


Vanavond op de meeste plaatsen droog, morgen perioden met regen
Today
Vanavond half tot zwaar bewolkt en plaatselijk wat lichte regen. Morgen perioden met regen en in het noordwesten vrij veel wind.

[Waarschuwingen] Er zijn geen waarschuwingen.

[Vanavond] is het half tot zwaar bewolkt en kan het plaatselijk even licht regenen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

[Komende nacht] is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind, windkracht 5-6, uit het zuidwesten.

[Morgenochtend] is het bewolkt en trekt regen van west naar oost over het land. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind, windkracht 5-6, uit het zuidwesten. Later in de ochtend kan de wind aan de noordwestkust hard worden, windkracht 7. [Morgenmiddag] blijft het bewolkt en valt er af en toe regen of motregen. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 10°C. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind uit het zuidwesten. Aan het begin van de middag is de wind aan de noordwestkust hard, windkracht 7. [Morgenavond] is het bewolkt en valt er vooral in de zuidelijke helft regen. De wind uit het zuidwesten is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6. (Bron: KNMI)

 20%  8°C / 10°C  ZW  5bft  90%  3/8mm

De komende dagen
Zeer wisselvallig met dagelijks regen of buien en tot en met zaterdag ook vrij veel wind. Maandag tijdelijk minder regen. Maximumtemperaturen rond normaal, minimumtemperaturen ruim boven normaal. Vanaf het weekeinde doet de temperatuur geleidelijk een stapje terug. De kans op waarschuwingen is voorlopig niet groot.
Wo
8/10°C
8mm
90%
5bft
ZW
20%
Do
10/15°C
10mm
90%
5bft
ZW
20%
Vr
10/15°C
7mm
90%
5bft
ZW
20%
Za
8/13°C
7mm
90%
5bft
W
20%
Zo
7/12°C
7mm
70%
4bft
NW
30%
Ma
3/12°C
3mm
50%
4bft
NW
30%

Langere termijn
Het blijft wisselvallig met dagelijkse neerslagkansen van 50-60%. Er is een vrij grote kans (60-70%) op temperaturen beneden normaal, met 10-20% kans op vorst in de nacht.Data source: KNMI

Design

Design selection...

Units

LanguageIcons


Temperature

Humidity

Pressure

Wind speed

Wind gust

Precipitation

Solar radiation

Snow

Feels like

Dew point

UV

Visibility

Cloud base

Evapotranspiration

Indoor temperature

Indoor humidity


Sunrise

Sunset

Moon rise

Moon set

Time

Menu

From

To

Fullscreen

Export as image

Settings

Homepage

Webcam

Table

Graph

Map

Steady

Rising

Falling

Warning

Latitude

Longitude

History

Solar eclipse

Lunar eclipse

GPS

Elevation

Day

Month

Year

High temperature

Low temperature

Day

Night

Spring

Summer

Fall

Winter